Bine ati venit la Kids’ Joy Land!

Gradinita

Gradinita KIDS’ JOY LAND este instituție de invatamant preșcolar, autorizata de Ministerul Educației și Cercetării prin Ordinul nr. 5396/31.08.2020.

Kids’ Joy Land este un loc unde copiii vin cu entuziasm, se simt ocrotiti si iubiti, unde invata lucruri noi si se dezvolta intr-un ritm armonios.

Afterschool

Kids’ Joy Land vine in sprijinul parintilor, organizand eficient timpul copilului in afara orelor de scoala si oferind un program educational complementar.

Limbi straine

Kids’ Joy Land ofera o experienta personalizata de invatare a limbii engleze si germane, pregatindu-i pe copii pentru examene recunoscute international.

De ce Kids' Joy Land

Copiii intra in tainele cunoasterii prin joc, invata sa relationeze, sa comunice si sa interactioneze cu cei din jur si sunt incurajati sa-si exprime sentimentele, sa actioneze si sa gandeasca singuri. Ei se bucura de un program educativ intr-un cadru prietenos si relaxant alaturi de cadre didactice cu o bogata experienta.

Centrul Educational KJL

CENTRUL EDUCATIONAL KIDS’ JOY LAND  este un loc minunat, de poveste, unde li se ofera copiilor prescolari si scolari, programe echilibrate de pregatire scolara, educatie si joaca dezvoltate in cadrul gradinitei si afterschool-ului nostru.

Copiii au acces si la scoala de limbi straine din cadrul centrului unde pot invata si aprofunda o limba straina, dar si la diferitele cluburi, de dezvoltare personala, de arta, sah, informatica, pian si canto.

Inca de la infiintare CENTRUL EDUCATIONAL KIDS’ JOY LAND a investit in calitate,  asigurandu-le copiilor un mediu propice dezvoltarii academice si personale.

Procesul instructiv-educativ este realizat de cadre didactice cu experienta si  performante in sistemul de invatamant si se desfasoara conform Curriculumului National. Scopul fundamental al procesului instructiv-educativ este totodata si cel de a-i pregati pe copii pentru cerintele societatii actuale, stimulandu-i sa aiba initiativa, originalitate, sa-si dezvolte gandirea critica si sa dobandeasca incredere in sine pe termen lung.

Sediul 1 este situat in Str. 1 Decembrie 1918 nr. 181A, Rosu, Chiajna. Doua grupe baby si doua grupe mici isi au a doua casa in cladirea situata chiar peste drum de Padurea Rosu. Copiii au la dispozitie doua spatii de joaca exterioare dotate cu leagane, tobogane, casute sau trambuline, precum si cu spatii special amenajate pentru desfasurarea activitatilor in aer liber. Sediul dispune de bucatarie si sala de mese, iar fiecare etaj are cate un grup sanitar adaptat varstei celor mici. Triajul medical se realizeaza in fiecare dimineata de catre asistenta medicala a sediului.

   

   

Sediul situat in Str. aviator Vasile Sebe nr. 2, Rosu, Chiajna, pune la dispozitie cinci sali in care isi desfasoara activitatea grupele mijlocii si mari, o sala pentru afterschool si o sala pentru cursurile optionale. Sediul este impartit pe patru niveluri, fiecare avand cel putin un grup sanitar adaptat varstei copiilor. Dormitorul, cabinetul medical si izolatorul, bucataria si sala de mese completeaza spatiul interior. Sediul dispune de biblioteca dotata cu un numar generos de carti destinate atat prescolarilor, cat si cadrelor didactice, softuri educationale, DVD-uri, table interactiva si videoproiector. Curtea este un adevarat colt de rai pentru copii, constand intr-un spatiu de joaca de peste 1000 de metri patrati si foisor pentru desfasurarea activitatilor in aer liber.

   

   

   

   

Sediul situat in Str. Apele Vii nr. 22, sector 6, intr-o zona linistita, ferita de forfota orasului, dispune de sali generoase si luminoase, de bucatarie si sala de mese, doua grupuri sanitare, camera de relaxare si sala de optionale. Sediul se adreseaza scolarilor aflati in clasele 0 – 4,  prin programele de after school (12:00 – 18:00) si before school (08:00 – 12:00). Poate gazdui trei grupe de copii, iar in cadrul sau isi desfasoara activitatea si Scoala de  Limbi Straine Kids’ Joy Land, fiind centru autorizat de examinare Cambridge.

Ce spun parintii

Grupele noastre

22-36
luni
12
copii / grupa

Grupa baby

Aici se regasesc bebelusii nostri, cu varste incepand cu 1 an si 10 luni.

48-60
luni
12
copii / grupa

Grupa mijlocie

In grupa mijlocie regasim copii cu varste cuprinse intre 4 si 5 ani.

36-48
luni
12
copii / grupa

Grupa mica

La grupa mica se regasesc copii cu varste cuprinse intre 3 si 4 ani.

60-72
luni
12
copii / grupa

Grupa mare

La grupa mare invata viitorii nostri scolari, copii cu varsta peste 5 ani.

Investește în calitatea educației copilului tău.

Galerie de imagini

Stiri si anunturi